Riool & leidingen laten ontstoppen

Een verstopte afvoer?

Uw toilet, afvoer, leidingen of riool ontstoppen, u ziet er tegenop. Het is vies en brengt heel wat ongemakken met zich mee. Om over de geurhinder nog maar te zwijgen. Op zo'n moment hebt u behoefte aan een betrouwbare, professionele en snelle service.

Ontstoppingsdienst IG helpt u graag verder in regio Gent. Al 25 jaar lang ontstoppen wij uw riool en leidingen in een mum van tijd. Daarvoor gebruiken we de nieuwste technologieën, zoals hoge druk of spiraalmachines. Ook om uw riolering te laten reinigen of herstellen kunt u een beroep doen op onze expertise.

Wij ontstoppen dag en nacht

Heeft u dit al eens meegemaakt: net wanneer u bezoek verwacht, is uw toilet verstopt. Uiteraard wil u dat dit meteen verholpen wordt. Speciaal voor deze dringende problemen is Ontstoppingsdienst IG altijd bereikbaar. Ook op zon- en feestdagen of midden in de nacht komen wij uw leidingen of riool ontstoppen, of u nu in Gent, Waregem of Zelzate woont.

Wij staan niet alleen voor vakmanschap, we garanderen u ook scherpe prijzen. Bij ons hoeft u niet te vrezen dat een ontstopping duurder uitvalt dan verwacht. De tarieven van onze ontstoppingsdienst zijn volledig transparant. U weet onze prijs altijd op voorhand. 

Contacteer ons voor meer uitleg of voor onmiddellijke hulp.