Riooldetectie brengt elk probleem in kaart

Putten in uw riool opsporen

Een probleem in uw riool kan allerlei oorzaken hebben: een bodemverzakking, een breuk, een verstopping, of gewoon slijtage. Vaak is het erg lastig om te achterhalen wat er precies aan de hand is.

Maar niet voor Ontstoppingsdienst IG. Wij beschikken over de juiste materialen en knowhow om elk rioolprobleem aan te pakken. Dankzij riooldetectie hebben we in een mum van tijd de oorzaak van de hinder ontdekt.

Kosten en tijd besparen met riooldetectie

Bij riooldetectie bevestigen we een speciale spuitkop aan een hogedrukslang. Die voert een zender in de riool. Met de ontvanger traceren we de positie van de zender in de buis. Zo detecteren we nauwkeurig elk obstakel en elke put. De hogedrukslang reinigt de leidingen en spuit de wanden van de rioolbuizen schoon. Dit is de meest effectieve manier om uw riool te reinigen.

Met riooldetectie bespaart u een hoop tijd en kosten. De zender vertelt ons namelijk waar de herstelling precies moet gebeuren. Daardoor vermijdt u onnodig graafwerk.

Contacteer ons nu voor verdere inlichtingen over riooldetectie of voor onmiddellijke hulp. U kunt onze tarieven op voorhand bekijken.