close menu

Ontstoppen

Home / Ontstoppen / Riool ontstoppen

Laat uw riool ontstoppen door de experts van Ontstoppingsdienst IG

Riool ontstoppen

Een verstopte riolering is vaak het gevolg van restafval dat zich doorheen de tijd heeft opgehoopt. Soms ligt ook een constructiefout aan de basis van dit probleem. In beide gevallen kan Ontstoppingsdienst IG uw riool ontstoppen en u verder op weg helpen. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak zijn wij specialist in het ontstoppen van rioleringen, andere leidingen en sanitair. Na afloop kunnen wij uw riool ook grondig reinigen.

Waarom kiest u voor Ontstoppingsdienst IG om uw riool te ontstoppen?

  • Flexibiliteit: 24/7 beschikbaar over heel België
  • Scherpe prijs: een van de goedkoopste op de markt
  • Garantie op elke ontstopping: 1 maand garantie op elke klus
  • Transparantie: de prijs op de website is de prijs die u betaalt
  • Professionele en snelle service: opdrachten worden de dag zelf uitgevoerd
  • Oplossing zonder overlast: geen breekwerken of afval
Riool ontstoppen

Beter voorkomen dan genezen

Een verstopping van uw gootsteen of wc kan u vaak zelf oplossen met bijvoorbeeld een ontstoppingsveer of ontstoppingsmiddel. Maar wanneer uw riool verstopt zit, bevindt het probleem zich een pak dieper en hebt u professionele hulp nodig. Een verstopte riolering kan u makkelijk voorkomen door te vermijden dat er allerhande rommel in terechtkomt die niet in de riolering hoort. Houd een afvoerputje buiten altijd vrij van afval en bladeren. Bij een fikse regenbui stromen de bladeren en dit afval mee het riool in, met alle gevolgen van dien. Ook te veel toiletpapier gebruiken kan een riool verstoppen.

Wat als er een breuk is in de riolering?

Wanneer we uw riool ontstoppen, is het ook belangrijk op zoek te gaan naar de achterliggende oorzaak. Met behulp van camera’s en detectiesystemen kunnen we makkelijk in de riolering kijken om te onderzoeken wat het probleem is. Bij ons krijgt u altijd een totaalproject. Als er bijvoorbeeld een breuk is in de riolering en we tegels moeten openbreken, dan voorzien wij een gespecialiseerde vakman om uw vloer of muur opnieuw te betegelen.

Rectangle 1085
Rectangle 1086
Rectangle 1087