close menu

Ontstoppen

Home / Ontstoppen / Gootsteen ontstoppen

Gootsteen laten ontstoppen door een betrouwbare ontstoppingsdienst

Gootsteen ontstoppen

Hebt u het al meegemaakt? U bent klaar met afwassen maar het lukt niet om het water te laten weglopen. Wat u ook probeert, het afwaswater blijft volharden en wil maar niet in de afvoer verdwijnen. Een verstopping is een vervelende zaak en de gootsteen ontstoppen is best een lastig karwei. Bovendien kan een verstopte gootsteen flink wat geurhinder met zich meebrengen.

Wat veroorzaakt een verstopte gootsteen?

Vaak kunt u een verstopte gootsteen al horen of zien aankomen. Als hij begint te borrelen of er een soort geslurp uit uw sifon komt, is dit een voorteken dat u binnenkort wel eens met een verstopping te maken zou kunnen hebben.

Zeep- en etensresten zijn vaak de boosdoener. Deze resten spoelen niet altijd goed weg en blijven zo liggen in een bocht van de leiding. Ze hopen gemakkelijk op en zorgen uiteindelijk voor een verstopping. Het is daarom aangewezen steeds gebruik te maken van de afvoerplug zodat er niet te veel resten in uw leidingen terechtkomen. Dan hoeft u achteraf uw gootsteen niet te ontstoppen. En vergis u niet: ook bij een vaatwasser is dit het geval. Deze zit namelijk op dezelfde leidingen als uw gootsteen aangesloten. Haal daarom zoveel mogelijk etensresten van de vaat voordat u de machine aanzet.

Gootsteen ontstoppen

Kies voor de professionele service van Ontstoppingsdienst IG

Onze dynamische vakmannen zijn razendsnel ter plaatse om uw verstopte gootsteen te ontstoppen. Na een adequate inschatting van het probleem gaan onze ontstoppers aan de slag. De meeste verstoppingen van gootsteen, wc, sanitair of afvoerleidingen kunnen binnen het uur verholpen worden. Op die manier kunnen wij u een van de scherpste prijzen op de markt bieden.

Wij staan 24/24 en 7/7 voor u klaar en beantwoorden elke oproep binnen de 24 uur. Bovendien krijgt u een maand garantie op elke ontstopping. Moet u dikwijls uw gootsteen laten ontstoppen? Dan kan het interessant zijn om voor een onderhoudscontract te kiezen. Om de zoveel tijd komen wij bij u langs zoals bepaald in het contract voor een preventieve controle van uw leidingen.

Neem zeker contact met ons op voor meer informatie over onderhoudscontracten.

Verder kan u ook altijd bij ons terecht voor de ontstopping van uw wc, sanitair, riool en leidingen, reiniging van riool en regenput en de opsporing en bestrijding van geurhinder.

Rectangle 1085
Rectangle 1086
Rectangle 1087