close menu

Over ons

Home / Over ons

Uw betrouwbare ontstoppingsdienst in regio Gent

Als u een expert zoekt voor het ontstoppen van uw riolering, afloop of sanitair, bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt rekenen op meer dan 25 jaar ervaring. In 1990 begon ons familiebedrijf in de loodgieterij. Maar door de toenemende vraag zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren in ontstoppingen. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en gebruiken bij onze ontstoppingsdienst steeds de meest geavanceerde technieken. Daardoor kunt u zeker zijn dat u graafwerken en andere overlast vermijdt.

Ontstoppingsdienst IG is vooral actief in regio Gent—Waregem—Aalst—Sint-Niklaas, maar ook daarbuiten kunt u een beroep doen op onze diensten. Wij zijn een dynamisch bedrijf en helpen u steeds zo snel mogelijk uit de nood. Om u een snelle service te garanderen, zijn we dan ook 7/7 en 24/24 bereikbaar.

Ontstoppingsdienst IG gaat professioneel te werk en hanteert scherpe prijzen. U weet onze kostprijs steeds op voorhand en wij houden ons daaraan.

Zoekt u een betrouwbare ontstoppingsdienst in regio Gent? Contacteer ons nu voor onmiddellijke hulp of ontdek eerst onze garantievoorwaarden.