close menu

Ontstoppen

Home / Ontstoppen / Wc ontstoppen

Uw wc laten ontstoppen door een professionele ontstoppingsdienst

Wc ontstoppen

Een verstopt toilet komt altijd ongelegen. In het ergste geval kan u uw toilet zelfs helemaal niet meer doorspoelen wat voor heel wat ongemak zorgt. Als uw wc verstopt is, brengt dit ook nare geurtjes met zich mee die u kan missen als kiespijn. Bel daarom 24/7 naar Ontstoppingsdienst IG om uw verstopte toilet te laten ontstoppen.

Zelf uw wc ontstoppen?

Misschien kon u zelf het euvel al verhelpen, maar dit is niet altijd het geval. Zelf uw wc ontstoppen is ook niet altijd zonder ‘gevaar’. Sommige producten zijn schadelijk voor uw leidingen als u er te veel van gebruikt of als u niet weet uit welk materiaal de leidingen bestaan. Hulpmiddeltjes zoals een ontstoppingsveer kunnen de leidingen ook beschadigen. In het ergste geval treedt er zelfs lekkage op. Is uw wc verstopt? Dan doet u best een beroep op onze professionele ontstoppers!

Wc ontstoppen

Hoe fixen we uw verstopte wc?

Afhankelijk van de situatie gebruiken we een hogedrukslang of een spiraalmachine om uw wc te ontstoppen. Welke werkwijze nodig is, kunnen we pas ter plaatse bepalen. Dankzij deze moderne en geavanceerde technieken hoeven we geen breekwerken uit te voeren. Eventueel vuil kuisen we altijd op bij vertrek. En de prijs? Die blijft altijd gelijk. Als we het noodzakelijk achten, doen we een camera-inspectie om de oorzaak van uw verstopte toilet te achterhalen. Dit kan ook gebeuren nadat we uw wc ontstopt hebben. Zo krijgen we een goed beeld van de oorzaak en kunnen we beter inschatten of het probleem zich nog zou voordoen of niet.

Rectangle 1085
Rectangle 1086
Rectangle 1087

Blijft uw toilet maar verstopt?

Bij herhaaldelijke problemen zoals een verstopte wc, doucheput of afvoer kan het aangewezen zijn meteen voor een onderhoudscontract van Ontstoppingsdienst IG te kiezen. Aarzel zeker niet om ons hierover te contacteren om meer te weten te komen.

Doet het probleem zich binnen de maand na ontstopping opnieuw voor? Dan kan u mogelijk een beroep doen op ons garantiebeleid.

Ontdek onze garantievoorwaarden