close menu

Reinigen

Home / Reinigen / Regenput reinigen

Uw regenput reinigen zonder geld in het water te gooien

Regenput reinigen

Meer en meer mensen kiezen bewust voor regenwater om hun toilet mee door te spoelen of kledij te wassen. Het is ook beter voor het milieu en uw portemonnee. Bovendien is regenwater zachter dan leidingwater waardoor het beter is voor uw wasmachine en kledij.

Kies tijdig voor onderhoud

Elke put moet onderhouden worden. Als u vaststelt dat het water van uw regenput niet meer zo fris ruikt of u ziet vuil in het water rondzweven, is het tijd om uw regenput te reinigen. Doorheen de jaren vormt er zich een dikke laag slib op de bodem van de put door vuil dat de put binnendringt. Uiteraard wilt u wel proper water voor uw zwembad, wasmachine of auto. Vuil kan de leidingen ook verstoppen. Doe daarom een beroep op onze experts om uw regenwaterput te reinigen!

Het is aangewezen om uw regenwaterput om de drie jaar volledig te laten reinigen. Kies daarom voor een onderhoudscontract zodat hij tijdig een behandeling krijgt.

Meer te weten komen over het onderhoudscontract? Contacteer ons!

Regenput reinigen

Hoe gaan we te werk?

Voordat we kunnen beginnen met de reiniging van uw regenput moet deze eerst volledig leeg zijn. De reden dat het water vreemd ruikt of er wat bruinig uitziet bevindt zich namelijk niet bovenaan maar wel in het slib helemaal onderaan. Dit slib verstoort de natuurlijke waterhuishouding in uw regenput.

Na het leegpompen spuiten we de put binnenin helemaal schoon met een hogedrukspuit. Wij maken steeds gebruik van een kwalitatieve uitrusting en de beste schoonmaakmiddelen. We raden aan de put tussentijds goed te onderhouden, maar laat een grondige reiniging van de put over aan professionals. Zonder het juiste materiaal is dit een gevaarlijke klus.

Rectangle 1085
Rectangle 1086
Rectangle 1087

Wat is de prijs om een regenput te laten reinigen?

De prijs om uw regenwaterput te reinigen hangt af van diverse factoren: het benodigde materiaal, de staat van de put, de vervuilingsgraad… Bij Ontstoppingsdienst IG gaan we steeds voor de scherpste prijzen.

Maak gebruik van onze andere diensten

Een rioolreiniging helpt verstoppingen te voorkomen, maar het kan altijd gebeuren dat u er mee te maken krijgt. Kampt u met een verstopping van uw toilet, badkamer, gootsteen of riool? Aarzel dan niet en neem meteen contact met ons op. Dankzij onze jarenlange ervaring lossen wij de meeste verstoppingen binnen het uur op. Profiteer nu van onze scherpe prijzen.